Levensloop bestendige woningen bouwen om snel een woning te realiseren

Wij maken levensloop bestendige woningen voor iedereen bereikbaar

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Wij bieden innovatieve oplossingen voor het bouwen van uw droomhuis. Met onze focus op duurzaamheid en kwaliteit zorgen wij voor een comfortabele woonomgeving die aan uw behoeften voldoet, tegen een aantrekkelijke prijs.

Ons unieke bouwconcept, Variion, maakt gebruik van modulaire constructies voor het snel en efficiënt bouwen van mantelzorgwoningen. Deze units worden in onze fabriek geproduceerd met de hoogste standaarden voor circulariteit en duurzaamheid, waardoor we een lagere CO2- en stikstof-footprint realiseren. Met Variion stimuleren wij de transitie naar een circulaire economie en bieden wij oplossingen voor de toenemende vraag naar levensloopbestendige woningen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het bouwen van uw levensloopbestendige woning.

10

De wereld verandert...

Grondstoffen blijven schaars en het bevolkingsaantal blijft groeien. Woonbehoeften veranderen, steden worden drukker en de economie verandert. We zitten midden in een transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie.

Al deze ontwikkelingen vragen om dynamische systemen die snel en flexibel kunnen sturen. Bij Variion werken wij aan innovatie op het gebied van bouw. 

Circulair bouwen is de toekomst

Als u op zoek bent naar een levensloopbestendige woning die gebouwd is volgens de hoogste duurzaamheidsnormen, dan is Variion de oplossing voor u. De Nederlandse overheid streeft ernaar om tegen 2050 een volledig circulaire bouweconomie te hebben. Met slechts 9,1% van de wereldeconomie momenteel circulair, is er een groeiende vraag naar circulaire bouwtechnologieën. Dit heeft een steeds grotere impact op de bouwsector en het ontwerp van nieuw vastgoed.

Bij Variion hebben we ons gericht op het verbinden van de belangrijkste aspecten van het bouwproces en het gebruik van specifieke technologieën uit andere sectoren om circulair bouwen te bevorderen. Met onze geavanceerde software kunnen we circulariteit volledig integreren in de bouw van uw levensloopbestendige woning. Dit betekent niet alleen duurzame materialen, maar ook duurzame processen die bijdragen aan de vermindering van CO2 en stikstof footprint.

Kies voor Variion als u wilt investeren in een levensloopbestendige woning die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook de toekomst van onze planeet in gedachten houdt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het bouwen van uw duurzame woning.

Een Carrière bij Variion

Ontdek welke impact jij kan hebben op de bouw.
Variaties

Ontdek de varianten in woonunits en mantelzorgwoningen. U kunt ‘m zelfs zelf samenstellen in onze configurator! 

Een mantelzorgwoning van de rollende band

Nieuws en blogs

Bezoekadres

Bezoek uitsluitend op afspraak!
De Bleek 32
7468 DL Enter
The Netherlands

Contact

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@variion.nl
Contactpagina

Volg ons op socialmedia

Algemene voorwaarde    |    privacybeleid    |    All rights reserved © Hudsonbouw B.V.    |    Webdesign by Artisize

Plattegrond VARIION 45

Plattegrond VARIION 45

Plattegrond VARIION 23

Inventaris keuzemogelijkheden

Bij Variion is het mogelijk uw eigen unit samen te stellen. Wij hebben de mogelijkheid, budget, standard en exclusive.

Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+ 0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Vorige
Volgende

Deze keuken is standaard voorzien van koelkast en dubbele elektrische kookplaat.

Privacy Preference

Wij maken gebruik van cookies op onze website.  Meer weten.