Bouwbedrijf in Borne

Bent u opzoek naar een Bouwbedrijf is de regio Twente? Wij zijn als bouwbedrijf actief in Borne.

Opzoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Borne. Als industriële bouwer is Variion actief in de regio Twente. Wij bouwen appartementen en zorggebouwen voor vastgoedontwikkelaars, gemeente en particulieren. Projectontwikkeling daar kunnen wij als industriële bouwer veel in betekenen. 

De gemeente Borne is een actieve gemeente die graag duurzaam gezien wilt worden. Wij adviseren u graag met bouwprojecten in de Borne.

Bornenaren staat bekend als Melbuuln. Het dorpje Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente. Borne grenst aan Hengelo en wordt slechts door de A1 van die stad gescheiden.

Van Borne een Cirkelstad maken? Borne kent relatief veel bedrijvigheid. De molenkamp en het Veldkamp zijn industrieterreinen waar veel bouwbedrijven gevestigd zijn. Daarnaast is plein Westermaat een mooi locatie op te winkelen.

De Melbuul’ndagen worden jaarlijks georganiseerd door tientallen vrijwilligers, waaronder de toppers van het bestuur. Zij verzorgen de financiën, zitten met de gemeente om tafel voor de vergunning en stoppen er meer uren aan werk in dan er überhaupt uren in het weekend van de Melbuul’ndagen zitten. 

bouwbedrijf borne

Bouwbedrijf Variion in uw regio

Circulair bouwen in Borne? Wij bouwen modulair met ons bouwconcept. Als bouwbedrijf is Variion gespecialiseerd in modulair bouwen Modulair bouwen is een bouwprincipe waarbij doormiddel van montagebouw, gebouwen op elkaar gestapeld worden. Met behulp van Modules kan snel woonaccommodatie worden gerealiseerd. Variion is uw partner is modulair bouwen. Omdat wij modulair bouwen kunnen wij onze gebouwen volledig circulair uitvoeren. Circulair bouwen is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Wij komen graag met u in contact. Als bouwbedrijf zijn wij actief in contact onderhouden. Daarom komen wij ook graag naar u toe in Borne. Plan vandaag nog een afspraak via het contactformulier. Industrieel bouwen dat is iets wat blijft. De ontwikkelingen zijn volop in gang en de bouw lijkt er klaar voor. Indusriële bouw dat is Variion.

Links

Bezoekadres

Bezoek uitsluitend op afspraak!
De Bleek 32
7468 DL Enter
The Netherlands

Contact

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@variion.nl
Contactpagina

Volg ons 

Plattegrond VARIION 45

Plattegrond VARIION 45

Plattegrond VARIION 23

Inventaris keuzemogelijkheden

Bij Variion is het mogelijk uw eigen unit samen te stellen. Wij hebben de mogelijkheid, budget, standard en exclusive.

Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+ 0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Standard
Het instap niveau.
Van alle gemakken voorzien.
+0,-
Previous
Volgende

Deze keuken is standaard voorzien van koelkast en dubbele elektrische kookplaat.

Privacy Preference

Wij maken gebruik van cookies op onze website.  Meer weten.